Αν δυσκολεύεστε να πιείτε νεράκι…

Καλοκαίρι έχουμε και μάλιστα με επίμονα υψηλές θερμοκρασίες: κάτι που σημαίνει ότι οι ανάγκες μας σε νερό εκτοξεύονται! Έλα όμως που είναι πολλοί αυτοί που δεν… αντέχουν τη γεύση του νερού.

Μια λύση λοιπόν είναι να δώσουμε διαφορετική γεύση και άρωμα στο νεράκι και μάλιστα με το πλέον φυσικό τρόπο: με φρούτα και μπαχαρικά.

Μια μεγάλη κανάτα χρειάζεται, φαντασία και… ολονύκτια αναμονή. Ακολουθούν 3 διαφορετικές παραλλαγές fruit infused water, δηλαδή νερού εμποτισμένου με άρωμα φρούτων.

  • Κόψτε μισό μήλο σε φετούλες και προσθέστε το σε μια κανάτα νερό με ξυλάκι κανέλα και 2 κ.σ. μούρα. Αφήστε το στο ψυγείο όλο το βράδυ και σερβίρετε το παγωμένο.
  • Σε μια κανάτα συνδυάστε νερό με φέτες από ροδάκινο, πορτοκάλι και lime. Παγώστε το μίγμα για μια νύχτα.
  • Ένας άλλος ωραίος συνδυασμός είναι αυτός με ρόδι και αχλάδι. Αν δεν βρείτε ρόδι, μπορείτε να το αντικαταστήσετε με μισό σφηνάκι χυμό ροδιού, πριν το σερβίρισμα.

Εν ολίγοις, είναι ένας απλός τρόπος να δώσουμε γεύση και άρωμα στο νερό, κάνοντάς το πιο ευχάριστο αλλά εξίσου αναζωογονητικό!


Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που επενδύσατε να διαβάσετε την αρθρογραφία μου! Αν θέλετε να ενημερώνεστε για κάθε νέο μου άρθρο, ελάτε να συνδεθούμε στο Facebook, κάνοντας “like” την προσωπική μου σελίδα στο σύνδεσμο http://www.facebook.com/milessisgeorge  ή σε οποιοδήποτε από τα άλλα κοινωνικά δίκτυα που έχω παρουσία και βρίσκονται στο τέλος (footer) της σελίδας. Σας ευχαριστώ, Γιώργος Μίλεσης