Πελάγωσες;

Προσπαθείς να του/της βρεις δώρο και δεν έχεις ιδέα τι να πάρεις;

Και πάλι, πως να αφήσεις τη δουλειά να τρέχεις στα μαγαζιά, μήπως δεις κάτι μπροστά σου; Δεν σου δίνω και πολλές πιθανότητες να το πετύχεις, εύκολα τουλάχιστον.

Εδώ ούτε οι φίλοι σου δεν κατέβασαν καμιά ιδέα της προκοπής.

Όλο τα ίδια, αφού τα ‘χει όλα (ή τουλάχιστον έτσι νομίζεις).

Άσε που – με τα πολλά – τελείωσαν οι μέρες, έφτασαν Χριστούγεννα και ακόμα δεν σκέφτηκες κάτι για να τον/την εκπλήξεις. Έτσι για να δεις το πρόσωπο του/της να φωτίζει, επειδή ακριβώς δεν φαντάστηκε τι διάλεξες.

Αν ψάχνεις λοιπόν για ένα πραγματικά χρήσιμο δώρο για τους δικούς σου ανθρώπους, που λίγοι θα σκεφτούν και ακόμα λιγότεροι θα τους προσφέρουν, έχω να προτείνω ένα πακέτο συνεδριών διατροφικής καθοδήγησης στο γραφείο μου.

Γιατί το πακέτο συνεδριών ως δώρο είναι μια σίγουρη επιλογή; Μα επειδή ακριβώς είναι σαν επιλογή:

  1. Ασφαλής, από τη στιγμή που οι συνεδρίες μπορούν να πραγματοποιηθούν όταν είναι έτοιμος ο καθένας. Δεν υπάρχει πίεση!
  2. Οικονομική, συμπεριλαμβάνοντας πολύ σημαντική έκπτωση, ακόμα και μέσα στις γιορτές που σχεδόν καμία επιχείρηση δεν κάνει πραγματικές προσφορές.
  3. Βολική, αφού υπάρχει η δυνατότητα Skype συνεδριών, για απομακρυσμένους χρήστες ή χρήστες με βεβαρυμμένο πρόγραμμα
  4. Απαραίτητη, παρότι κανείς δεν το ζητά αλλά όλοι το χρειάζονται
  5. Πρωτότυπη – αποκλείεται να το έχει σκεφτεί…
  6. Διορατική, εφ’ όσον μπορείς να εξαργυρώσεις ακόμα και το καλοκαίρι
  7. Υγείας, όντας μη υλικό δώρο, αλλά με αξία πολύ μεγαλύτερη από καθετί υλικό

Αυτές τις γιορτές λοιπόν, χάρισε ένα δώρο υγείας και ευεξίας στους δικούς σου ανθρώπους, χωρίς να πιέζεις και κυρίως χωρίς να… λιώσεις ένα ζευγάρι παπούτσια στα μαγαζιά!

Ευτυχισμένες γιορτές!

 

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που επενδύσατε να διαβάσετε την αρθρογραφία μου! Αν θέλετε να ενημερώνεστε για κάθε νέο μου άρθρο, ελάτε να συνδεθούμε στο Facebook, κάνοντας “like” την προσωπική μου σελίδα στο σύνδεσμο http://www.facebook.com/milessisgeorge ή σε οποιοδήποτε από τα άλλα κοινωνικά δίκτυα που έχω παρουσία και βρίσκονται στο τέλος (footer) της σελίδας. Σας ευχαριστώ, Γιώργος Μίλεσης