Πειθαρχία=Παραλία σε 30(40)μέρες!

 

Έχεις φτάσει στο αμήν από τη πίεση και το στρες της δουλειάς; Βλέπεις τον εαυτό σου να «παραμορφώνεται» αλλά δεν «έχεις χρόνο να ασχοληθείς»;

Σου έμειναν τα κιλά από τα Χριστούγεννα, το Πάσχα και τα οικογενειακά τραπέζια; Τώρα που «κατέβασες τα καλοκαιρινά», δεν σου χωράνε ούτε τα μισά ρούχα;

Σου ξέφυγε ο έλεγχος του βάρους σου, τώρα που πρέπει να φορέσεις και κάνα μαγιό;

Τρομάζεις στην ιδέα ότι η επερχόμενη εξεταστική θα σου βάλει και άλλα κιλά; Πως θα αντέξεις μέχρι το τέλος Ιουλίου;

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, θα σας δώσω τη λύση  στοχευμένα, εξατομικευμένα και με απόλυτη προσαρμογή στις καθημερινές σας ανάγκες. Αρκεί να βάλετε, για λίγο, τα δυνατά σας!

 

Για τους απαιτητικούς λοιπόν μόνο, προσφέρονται υπερεντατικά μαθήματα διαχείρισης και αποκατάστασης σωματικού βάρος (intensive weight coaching), σε 8 μόλις συνεδρίες.

Ένα μοναδικό μπουκέτο υπηρεσιών διατροφικής καθοδήγησης, που περιλαμβάνει διατροφική εκπαίδευση και αναγνώριση – επίλυση των κύριων προβλημάτων με το φαγητό, σε ορίζοντα 2 μηνών.

Η παρακολούθηση είναι αυστηρά εβδομαδιαία, συνοδεύεται με τηλεφωνική ή online συμπεριφορική και ψυχολογική υποστήριξη μεταξύ των συνεδριών, κατά τις ανάγκες, καθώς και εκμάθηση μοναδικών συμπεριφορικών τεχνικών αντιμετώπισης των διατροφικών προβλημάτων.

Το πακέτο υπηρεσιών προσφέρεται στην τιμή των 200 ευρώ (αντί 240 ευρώ για 8 συνεδρίες) με έναρξη εγγραφών από 30-5-2016 έως 13-6-2016. Ισχύει για πολύ περιορισμένο αριθμό θεραπευομένων!

Φροντίστε εαυτόν υπεύθυνα, δώστε πνοή στην καθημερινότητά σας!