Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 29 Μαΐου 2017 το πρώτο live διαδικτυακό σεμινάριο για τη διατροφική υποστήριξη αθλητών και αθλουμένων (live webinar for sports and gym nutritional support).

Δόθηκαν τεκμηριωμένες απαντήσεις, βάσει των τελευταίων οδηγιών των διεθνών αθλητιατρικών οργανισμών, σε μύθους και ερωτήματα που αφορούν τις πραγματικά αποδοτικές πρακτικές της άσκησης. Πιο συγκεκριμένα:

Α. Τι απαιτείται για να αποδώσει η προπόνηση για γράμμωση; Απαιτείται κάποιο συμπλήρωμα διατροφής; Έχει αποτέλεσμα η διαλειμματική άσκηση και υπό ποιες προϋποθέσεις;

Β. Πως θα καταφέρουμε να αυξήσουμε ουσιαστικά τη μυϊκή μάζα; Μπορεί να χαθεί ταυτόχρονα λίπος; Τι πρέπει  να καταναλώνουμε  πριν και μετά την προπόνηση; Πόση πρωτεΐνη απαιτείται για να επιτευχθεί όντως μυϊκή ανάπλαση; Θα χρειαστούν συμπληρώματα και εργογόνα βοηθήματα, και αν ναι ποια;

Γ. Τι χρειάζεται να κάνει κάποιος σε μια αίθουσα γυμναστηρίου για να βοηθήσει την καρδιά, το ανοσοποιητικό, το μυοσκελετικό σύστημα και τη γενικότερη υγεία του; Διαφέρουν οι συστάσεις ανά ηλικία και περίπτωση;

Όλες οι απαντήσεις στα ανωτέρω ερωτήματα, όπως και οι απορίες που εξασφάλισε η δική σας συμμετοχή, σε ένα χορταστικό 40λεπτο με όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο πεδίο της διατροφικής υποστήριξης άσκησης και προπόνησης.

Για όλες τις ηλικίες και όλα τα προπονητικά επίπεδα: από τον μεσήλικα αθλούμενο μέχρι τον νεαρό ερασιτέχνη ή επαγγελματία αθλητή.

Για όσους δεν πρόλαβαν ή δεν είχαν το χρόνο να παρακολουθήσουν live το σεμινάριο, διαθέτω πλέον για download το video του webinar από εδώ. Απολαύστε on demand έγκυρη και τεκμηριωμένη πληροφόρηση, από την άνεση του σπιτιού σας, όσες φορές θέλετε!